BAHM Montage is…

Een flexibele, betrouwbare organisatie die bestaat uit een team professionele, enthousiaste en dynamische collega’s met ruime ervaring op het gebied van montage in o.a. de sectoren industrie, scheepvaart, bouw, en techniek.

BAHM heeft transparantie, klanttevredenheid, continuïteit en kwaliteit hoog staan. Door onze persoonlijke betrokkenheid maken we dit waar. Wij kunnen u van alle gemakken voorzien en werk uit handen nemen. Daarnaast bieden wij u een voordelig tarief met een optimale prijs-kwaliteitverhouding zonder nonsens.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel 088-003 99 01

Montage

Het aannemen van werk is waarmee BAHM-Montage capaciteitsvraagstukken kan oplossen voor klanten.

Standaard productiewerk kan uitgevoerd worden in onze werkplaats in Breda. Dit is ook mogelijk op locatie van de klant, waarbij BAHM Montage het hele traject invult, inclusief personeel, materieel en materiaal.

Zo zijn wij experts in het afmonteren van sanitair bij grote projecten in zowel nieuwbouw als renovatie.
Werken wij snel en vakkundig mee bij NAC voor ombouw en verbouw van tribunes en skyboxen.

Onze werkzijze is ook ideaal voor de scheepvaart waarbij elke minuut telt en het schip direct weer in de vaart moet, komen onze mensen met al het benodigde materiaal aan boord. De klus word indien mogelijk tijdens het varen geklaard en onze mensen stappen bij de volgende aanlegplaats weer af zonder dat u tijdverlies heeft geleden.

Voor meer informatie ga naar onze informatie montage pagina

BAHM Montage is oplossingsgericht naar opdrachtgevers en biedt flexibiliteit. Op welke wijze of in welke vorm dan ook, pakken wij uw project professioneel aan. Dit geldt voor aanvragen voor kleine projecten, maar ook voor het aanvragen van grote projecten kunt u bij ons terecht.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

René Poppelaars
René PoppelaarsDirectie

Capaciteitsproblemen? Direct hulp bij uw project nodig?

Het is niet ingewikkeld. Wij staan voor kwaliteit en deskundigheid en nemen u graag werk uithanden. Ook op korte termijn.

J.M.G. Poppelaars

J.M.G. Poppelaars

Directielid

Uw contactpersoon voor:
Bemiddeling en Administratie
Bel mij op 088-0039901
Mail mij op angela@bahm-holland.nl

W.A. Poppelaars

W.A. Poppelaars

Directielid

Uw contactpersoon voor:
Bemiddeling, Handel en Montage
Bel mij op 06-52636727
Mail mij op rene@bahm-holland.nl

G.A.P. Verschuren

G.A.P. Verschuren

Financial Controller

Uw contact persoon voor:
Administratie
Bel mij op 088-0039901
Mail mij op monique@bahm-holland.nl

Onze klanten en Partners

Disclaimer voor www.bahm-holland.nl Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.bahm-holland.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door BAHM Holland BV. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden. Intellectueel eigendom Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van BAHM Holland BV is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij BAHM Holland BV. Geen garantie op juistheid Indien van toepassing: Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met BAHM Holland BV te mogen claimen of te veronderstellen. BAHM Holland BV streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande medeling. BAHM Holland BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen. Wijzigingen Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.bahm-holland.nl op deze pagina.