Werken voor BAHM-Holland

Ben je op zoek naar een leuke baan? Dan ben je bij BAHM aan het juiste adres. Wij hebben vacatures in diverse sectoren waaronder scheepvaart, industrie, administratie, productie, schoonmaak, bouw en techniek. Kijk bij onze vacatures en solliciteer naar jouw droombaan.

Waarom bij ons werken

Je kunt bij ons altijd rekenen op een persoonlijke en respectvolle benadering. We besteden aandacht aan jou en je werk zonder nonsens. Wij zijn aangesloten bij de NBBU, de grootste brancheorganisatie voor uitzendorganisaties in Nederland. Dat is de wettelijke basis van alle rechten en plichten die je hebt als je voor ons aan de slag gaat. De arbeidsmarkt structuur verandert. Onze opdrachtgevers hebben steeds meer vraag naar flexibel personeel. BAHM wil graag aan die vraag voldoen. Wij komen graag in contact met vakbekwame specialisten in allerlei functiegebieden. Staat jouw vacature er niet bij? Schrijf je dan toch bij ons in. Dan gaan wij met je in gesprek over de mogelijkheden. Wij zetten ons graag voor je in!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel 0168-722023

Werken als flexwerker

Als flexwerker aan de slag via BAHM betekent werken bij toonaangevende bedrijven. Je hebt dagelijks een groot aanbod van steeds wisselende banen, van productiewerk tot administratief, parttime, fulltime, tijdelijk of vast. Er is altijd wel een baan beschikbaar die bij je past. We garanderen je stipte en correcte uitbetaling van je salaris en persoonlijke begeleiding en aandacht.

Tevreden medewerkers zitten boordevol energie en hebben er zin. En dat levert voor ons tevreden klanten op. Doen waar je goed in bent of wilt worden, werken in een team waar je je bij thuis voelt. Dat is belangrijk. Logisch dat we zorgvuldig met jou kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij beginnen altijd met een goed en persoonlijk gesprek. Wat zoek je? Waarom? Hoe sluit dat aan bij jouw mogelijkheden?

Het kan zijn dat je heel geschikt bent voor een bepaalde klus, maar daar nog niet de goede opleiding voor hebt gedaan. Geen probleem. Daar zorgen wij voor. Natuurlijk moet je ook probleemloos naar je werk kunnen komen. Geen probleem. Zo nodig regelen wij je vervoer. Tijdens je werk kun je altijd rekenen op onze ondersteuning en begeleiding. We staan altijd voor je klaar als je ons nodig hebt. Wij voldoen aan de hoogste standaarden. Dat betekent dat voor ons en onze opdrachtgevers jouw veiligheid altijd voorop staat. 

Werken als gedetacheerde

Wanneer je gedetacheerd wordt via BAHM, ga je een arbeidsovereenkomst met ons aan. Je ontvang van ons een arbeidsovereenkomst die basis vormt voor onze samenwerking. Anders dan bij uitzenden loopt deze arbeidsovereenkomst bij het eindigen van de opdracht gewoon door, want je blijft in dienst bij BAHM. Of hierbij ook jouw salaris wordt doorbetaald, hangt af van de afspraken die BAHM hierover met je heeft gemaakt.

Er zijn dus verschillen tussen uitzending en detachering, maar ook veel overeenkomsten. Zo val je in beide gevallen onder de CAO voor Flexwerkers. Detachering vindt vaak plaats in overleg met BAHM. De detacheringsovereenkomst is voor bepaalde tijd en tijdens deze periode kun je werkzaam zijn bij een of meerdere opdrachtgevers. Je kunt de arbeidsovereenkomst alleen tussentijds beëindigen als deze mogelijkheid in het contract is opgenomen.

Als je langere tijd als gedetacheerde aan het werk gaat, maak je kennis met diverse opdrachtgevers en gevarieerde projecten en werkzaamheden. Hierdoor ontwikkel je je snel, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Je bent hierbij verzekerd van professionele begeleiding. Je kunt desgewenst deelnemen aan vakinhoudelijke events, opleidingen en trainingen.

Vaste baan

Een vaste baan via BAHM? Dat kan. Ook in dat geval ga je via een vacature van BAHM bij onze opdrachtgever aan de slag, maar met de insteek dat je een vast contract krijgt bij je nieuwe werkgever, inclusief proeftijd. Naast onze vele vacatures voor tijdelijk werk of op projectbasis bieden wij je diverse mogelijkheden op een vaste baan, bij mooie bedrijven en organisaties.

ZZP’er

Vanuit het grote netwerk van BAHM komt voortdurend vraag naar specifieke deskundigheid. BAHM is de business partner van veel zzp’ers bij het invullen van die vraag. Samen ondernemen en elkaar aanvullen. Als zzp’er hoef je niet zelf de acquisitie en de administratie te doen en kun je je daarom volledig richten op de vakinhoudelijke aspecten van je opdrachten.

Bij een geschikte opdracht maken we heldere afspraken die we contractueel vastleggen in een ‘Overeenkomst van opdracht’ en een ‘Opdrachtbevestiging voor de opdrachtgever’. BAHM verzorgt alle administratieve afhandelingen tijdens je opdracht.

Onze vacatures op social media