BAHM HOLLAND LEVERT…

Vakmensen die je herkent uit duizenden. Onze BAHM medewerkers maken het verschil, zij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen maken deze doelstelling dagelijks waar in de praktijk, zij zijn betrokken, inventief en daadkrachtig. Zij vormen de basis van ons succes.

Door onze flexibiliteit kunnen wij uw vraag op verschillende manieren invullen. Helemaal afhankelijk van uw situatie en uw wensen.

Wij bieden de volgende diensten:

Uitzenden                        Detacheren
Payrollen                         Bemiddeling 
Werving en selectie

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel 0168-722023

Het is niet ingewikkeld. U zoekt mensen. Wij leveren die.

We maken de zaken vooral niet mooier, complexer of duurder. Bahm-holland verkoopt geen nonsens, maar gaat aan de slag. Vraag direct uw personeel aan.

De juiste vakmensen voor u aan het werk

Onze werkwijze
Wij luisteren naar u, denken met u mee en zorgen zo voor de beste oplossing voor u. Ons team staan altijd voor u klaar.

Vacature aanmelden
Bent u direct op zoek naar personeel? Wilt u dat BAHM Holland de kandidaat voor u vindt, die past in uw organisatie en voldoet aan de functie eisen? Meld dan uw vacature aan via ons formulier.

Algemene voorwaarden
BAHM Holland is lid van de NBBU. Hierdoor voldoen wij aan alle kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid op de werkvloer, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies. Hier vindt u de algemene voorwaarden van BAHM Holland terug. algemene-leveringsvoorwaarden

Projecten

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de uitdagingen en kansen die elke sector biedt. Hierdoor weten we dat, de one-size-fits-all benadering nooit een goede optie is.

Wij leren uw bedrijf graag kennen – uw doelstellingen, groei ambitie en risico’s. Dit combineren we met onze kennis van de trends op de arbeidsmarkt. Het resultaat? Een oplossing die is afgestemd op uw wensen en behoeften – en ervoor zorgen dat u kunt profiteren van de mogelijkheden die uniek zijn voor uw bedrijfstak.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste sectoren waarin we actief zijn.

  • Productie en industrie
  • Metaal
  • Bouw
  • Financieel
  • Techniek
  • Transport en logistiek

Wij nemen contact met u op:

BAHM-Holland is een uitleenbureau in onder andere de sectoren industrie, metaal, techniek, bouw, scheepvaart en administratie.

Wij leveren o.a. vakmensen als lassers, fitters en monteurs met de daarbij behorende leidinggevenden, voormannen en uitvoerders. Daarnaast zorgen wij voor vakspecialisten als veiligheidskundigen, kwaliteitsmensen (lasinspectie en QC) en wat meer gevraagd wordt in de uitvoerende functies. Ook voor administratieve functie’s bent u bij ons aan het juiste adres.

Door ons snel groeiende netwerk verzorgen wij regelmatig volledige teams voor opdrachtgevers. Deze teams bestaan dan uit monteurs, fitters (1e en 2e), lassers, voormannen en uitvoerders. Wanneer gewenst, wordt dit uitgebreid met veiligheids-, kwaliteitspersoneel en administratieve krachten. De teams die wij samenstellen, variëren in omvang van 10 tot 50 man, afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden.

Tevens beschikt BAHM-Holland in Zevenbergen over een eigen werkplaats. Werknemers kunnen daar proeflassen en oefenen ter voorbereiding op las examens. Proeflassen en fitters testen worden regelmatig bij ons op locatie uitgevoerd. Op deze wijze borgen wij de kwaliteit en zorgen we ervoor dat niemand tijd verliest wanneer de werkzaamheden moeten beginnen. Daarnaast beschikken we over apparatuur om kleine montagewerkzaamheden voor opdrachtgevers te verrichten.

In de werkplaats worden tevens opleidingen verzorgd. Informeer naar de mogelijkheden.