BAHM Vestigingen

Onze vestigingen zijn gespecialiseerd in het uitzenden, werven, selecteren en detacheren van personeel, op vaste, tijdelijke en contractbasis. Voor de lange én korte termijn. De kennis van nationale en internationale trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt combineren wij met een groot en divers kandidatenbestand. Zo zorgen we ervoor dat kleine en grote, nationale en internationale bedrijven en overheden werken met de beste kandidaten op ieder niveau.

Heeft u vragen? Wilt u kennismaken met BAHM Holland? We staan u graag te woord.

BREDA (hoofdkantoor)
Schapendreef 66
4824 AM BREDA

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel 0168-722023

René Poppelaars

René Poppelaars

Commercieel Directielid
Angela Poppelaars-Bink

Angela Poppelaars-Bink

Financieel Directielid
Monique Verschuren

Monique Verschuren

Financial Controller
Tugba Sahan

Tugba Sahan

Intercedent

Al onze vestigingen hebben de zelfde doelstelling; Ervoor zorgen dat onze klanten over de vakmensen beschikken die ze nodig hebben.

Goede, ervaren vakmensen zijn schaars. Wij leveren de juiste vakmensen en nemen u daarbij het werk uit handen. BAHM werkt volgens de beste standaarden en is onder andere NBBU-lid, NEN-, VCU- en SNF-gecertificeerd. Al onze kandidaten zijn grondig gescreend, getest en zo nodig aanvullende opgeleid als ze voor u aan de slag gaan. Daardoor kunnen wij ook snel ervaren krachten inzetten op projecten. Net zo belangrijk: we leveren voor elke projectomvang vakmensen. Of het nu gaat om één vakman of een compleet team, inclusief projectleider of meewerkend voorman.

Resultaat van onze aanpak is altijd: vakmensen die vol energie, geconcentreerd en gemotiveerd uw project tot een succes maken. Het enige wat u hoeft te doen, is contact met ons opnemen. Onze klanten willen alles professioneel en efficiënt geregeld hebben. En daar staat BAHM voor.

BAHM Bergen op Zoom

BAHM Bergen op Zoom

Miranda Aarts

BAHM Bergen op Zoom is vooral gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch personeel in elke vakdiscipline.

Boeieraak 6, Bergen op Zoom
T. (0)6 215 41 437
M. bergenopzoom@bahm-holland.nl

BAHM Utrecht

BAHM Utrecht

Joop Denekamp

BAHM Utrecht is vooral gespecialiseerd in sales en marketing veelal in de petrochemie, productie, bouw en metaaltechniek. Tevens heeft BAHM Utrecht expertise in huis voor de infrasectoren.

Apeldoornseweg 24, 6718 SB Ede
T. (0)6 423 07 516
M. utrecht@bahm-holland.nl