INFORMATIE BAHM MONTAGE

Wij richten ons voornamelijk op montage werkzaamheden o.a.; herbouw, renovatie, reparatie utiliteitsbouw, in de sectoren metaal, bouw, techniek en scheepvaart. Voor alle segmenten kunnen wij de constructie als een compleet product aanbieden, waarbij de levering exact volgens afspraak plaatsvindt.

Wij zijn “groot” geworden door werken aan te nemen waarbij wij alleen de arbeid leveren. Wij kunnen u van alle gemakken voorzien en werk uit handen nemen. Zo zijn door ons diverse imposante werken opgeleverd.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel 0168-722023

BAHM Montage BV

We laten ons graag uitnodigen om uw opdracht(en) te bespreken. Hierbij kunt u rekenen op goed advies, een voortvarende aanpak en een duidelijke offerte. Besluit u ons een opdracht te gunnen dan zorgen wij voor een perfecte uitvoering en een fantastisch resultaat.

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Hierbij staan vanzelfsprekend vakwerk en professionaliteit hoog in het vaandel. Zowel kleine als grote projecten kunnen worden uitgevoerd. Wij zijn uw partner bij onderhouds- en verbouwingswerkzaamheden. Indien gewenst kan een verbouwingsproject van A tot Z door ons begeleid worden. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren bij de aanschaf van apparatuur en materialen. Het bestellen van benodigde apparatuur en materialen wordt vanzelfsprekend ook voor u geregeld.

Standaard productiewerk kan uitgevoerd worden in onze werkplaats in Zevenbergen. Dit is ook mogelijk op locatie van de klant, waarbij BAHM Montage het hele traject invult, inclusief personeel, materieel en materiaal of alleen de mensen levert.

Speciaal voor de scheepvaart, waarbij elke minuut telt en het schip direct weer in de vaart moet, komen onze mensen met al het benodigde materiaal aan boord. De klus word indien mogelijk tijdens het varen geklaard en onze mensen stappen bij de volgende aanlegplaats weer af zonder dat u tijdverlies heeft geleden. Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact met ons op.

Onze klanten