BAHM HOLLAND is…

Een flexibele, betrouwbare organisatie die bestaat uit een team professionele, enthousiaste en dynamische collega’s met ruime ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling in o.a. de sectoren industrie, scheepvaart, bouw, techniek en administratie. Daarbij is BAHM-Holland groot genoeg om aan de capaciteit te voldoen, maar klein genoeg om persoonlijk te blijven.

BAHM heeft transparantie, klanttevredenheid, continuïteit en kwaliteit hoog staan. Door onze persoonlijke betrokkenheid maken we dit waar. Wij kunnen u van alle gemakken voorzien en werk uit handen nemen. Daarnaast bieden wij u een voordelig tarief met een optimale prijs-kwaliteitverhouding zonder nonsens.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel 0168-722023

Bemiddeling

De meest voorkomende dienstverlening van ons bedrijf is uitzenden. Als uitleenbureau, voldoen wij aan de normen en eisen die worden gesteld, zoals het VCU certificaat, de NEN 4400-1 en een lidmaatschap bij de NBBU.

Ook voor ZZP bemiddeling kun u bij ons terecht. BAHM-Holland neemt financiële zorgen weg van de ZZP’er en daarnaast dekt het de WKA af voor de opdrachtgever. Zowel ZZP’ers als opdrachtgevers kunnen verzoeken doen voor ZZP bemiddeling.

Tevens kunt u bij ons terecht wanneer u als opdrachtgever een positie permanent wil invullen. BAHM-Holland zorgt dan voor de recruitment en de screening van de kandidaat, waarbij u als de opdrachtgever een eenmalig fee betaalt.

BAHM-Holland is oplossingsgericht naar opdrachtgevers en biedt medewerkers flexibiliteit. Op welke wijze of in welke vorm dan ook, pakken wij personeelsvraagstukken aan. Dit geldt voor aanvragen voor individuele posities, maar ook voor het invullen van complete stopteams van 20 man of meer.

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Angela Poppelaars-Bink en René Poppelaars
Angela Poppelaars-Bink en René PoppelaarsDirectie

Administratie

Onze afdeling administratie kan gedeeltelijk of de gehele administratie overnemen en verzorgen volgens uw eigen wensen.

De basis van uw aangifte omzetbelasting of de jaarrekening is namelijk uw administratie. Uw boekhouding geheel of gedeeltelijk laten verzorgen door ons administratiekantoor is daarom een interessant en betaalbaar alternatief voor zelf boekhouden.

Als ZZP-er of ondernemer in het MKB wilt u al uw energie en tijd steken in uw onderneming. Het bijhouden van de administratie, het opstellen van een jaarrekening en het doen van allerhande fiscale aangiftes vergt te veel van uw kostbare tijd. Tijd die u beter kunt besteden aan het succes van uw onderneming. De afdeling administratie van BAHM-Holland is ruim bekend met het verwerken van crediteuren, debiteuren, communicatie, facturatie en nog diverse zaken meer.

U als opdrachtgever bepaald in hoeverre u de dienst wilt afnemen. Wij kunnen u voorzien van zowel een  deel- als een totaalpakket.  In goed overleg met u zal er een passend pakket worden samengesteld waar u zich als ondernemer prettig bij voelt. De mogelijkheden zijn zo uiteenlopend dat wij u graag in een persoonlijk gesprek te woord staan om dit met u te bespreken.

Montage

Het aannemen van werk is de laatste mogelijkheid waarmee BAHM-Holland capaciteitsvraagstukken kan oplossen voor klanten.

Standaard productiewerk kan uitgevoerd worden in onze werkplaats in Breda. Dit is ook mogelijk op locatie van de klant, waarbij BAHM-Holland alleen de mensen levert, of het hele traject invult, inclusief personeel, materieel en materiaal.
Ideaal voor de scheepvaart waarbij elke minuut telt en het schip direct weer in de vaart moet, komen onze mensen met al het benodigde materiaal aan boord. De klus word indien mogelijk tijdens het varen geklaard en onze mensen stappen bij de volgende aanlegplaats weer af zonder dat u tijdverlies heeft geleden. Voor meer informatie ga naar onze informatie montage pagina

Handel

Wij richten ons voornamelijk op verkoop, handel en service binnen de; midden- en klein industrie, scheepvaart en petrochemie/offshore.

BAHM-Holland is voornamelijk gericht op de handel in: Scheepvaart o.a. binnenvaart schepen; In- en verkoop van grote partijen goederen en In- en verkoop van nieuwe en gebruikte machines.

Capaciteitsproblemen? Direct personeel nodig?

Het is niet ingewikkeld. U zoekt mensen. En wij leveren die. Ook op korte termijn.

J.M.G. Bink

J.M.G. Bink

Directielid

Uw contactpersoon voor:
Bemiddeling en Administratie
Bel mij op 0168-722023
Mail mij op angela@bahm-holland.nl

W.A. Poppelaars

W.A. Poppelaars

Directielid

Uw contactpersoon voor:
Bemiddeling, Handel en Montage
Bel mij op 06-52636727
Mail mij op rene@bahm-holland.nl

G.A.P. Verschuren

G.A.P. Verschuren

Financial Controller

Uw contact persoon voor:
Administratie
Bel mij op 0168-722023
Mail mij op monique@bahm-holland.nl

T. Sahan

T. Sahan

Intercedent

Uw contact persoon voor:
Bemiddeling
Bel mij op 06-10707420
Mail mij op tugba@bahm-holland.nl

Onze klanten en Partners